Pasta de peste

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 7101 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste, asa ca mi-am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 4 linguri branza de vaci fina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Se curata ceapa si se taie marunt sau se da pe razatoare.

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga branza, untul, uleiul si ceapa taiata marunt. Se amesteca bine pana devine pasta si se potriveste de sare si piper.

Se pot pune in robot pentru a obtine o pasta mai fina (eu nu am mai avut rabdare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

14.12.2010, 20:26

Multumesc tanya

nadina73 1

15.12.2010, 01:13

super cu branza nu am incercat la favo,si mie imi place tare mult

MIUTA 1

17.12.2010, 23:55

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa